Kategóriák

Az NZI helmets

A gyár alapítója, Nazario Ibañez 1972-ben készítette el az első üvegszálas NZI bukósisakot. Azóta több mint 11 millió sisak készült a spanyolországi gyárban, amelyeket világszerte több mint 30 országba szállítanak.

NZIAz NZI Helmets történetében meghatározó szerepet tölt be a motorsport. 1989-ben Alex Crivillé, 2006-ban Álvaro Bautista és Jorge Lorenzo nyert MotoGP világbajnoki címet NZI bukósisakban. Azóta számos versenysorozatban találkozhatunk a márkával (pl. Superstock, Moto2).

NZI SPORTA folyamatos fejlesztésnek és innovációnak köszönhetően az NZI saját útját járva kiváló eredményeket ért el a technológia és anyaghasználat terén. Saját fejlesztésű és gyártású héjszerkezet, ütéselnyelő belső héj, hőkezelt plexik – mind hozzájárulnak a maximális biztonság és optimális súly eléréséhez. Az NZI aktívan részt vesz több nemzetközi projektben, köztük a Közúti közlekedésbiztonsági programban és a SIM (Safety In Motion) projektben, melynek célja a motorkerékpáros közúti balesetek számának csökkentése és megelőzése innovatív fejlesztések segítségével. A gyár elkötelezett a környezetvédelem iránt. Ezt bizonyítja a CRAFT projektben való részvétel. A program célja teljesen újrahasznosítható anyagok fejlesztése, valamint új környezetbarát gyártási technológiák és szabványok létrehozása.

NZI HELMET

Csomagszállító partnerünk a
GLS futárszolgálat
Online bankkártya
fizetési lehetőség
14 napos
cseregarancia